Πρότυπο Κέντρο Λογοθεραπείας & Ειδικών Θεραπειών

Δευ - Παρ: 13:15 μμ – 21:15 μμ

Ο χώρος μας

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε!

LEO TA PANDA

Ένας χώρος για το παιδί κ την οικογένεια φτιαγμένος με σεβασμό κ αγάπη

LEO TA PANDA

Ο χώρος μας έχει διαμορφωθεί με προσοχή και σεβασμό, προκειμένου να εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, ενώ παράλληλα να αποτελεί ένα ευχάριστο μέρος για τους μικρούς μας επισκέπτες και τις οικογένειές τους. Οι χώροι αναμονής είναι διαμορφωμένοι με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο αναμονής τους σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Οι αίθουσες είναι επίσης άρτια εξοπλισμένες, ώστε να διαθέτουν όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, προκειμένου να διευκολύνεται το θεραπευτικό έργο.

Πολύχρονη Εμπειρία

Υψηλή Εξειδίκευση

Φιλικό Περιβάλλον

aa

LEO TA PANDA

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Ένας εξαιρετικά διαμορφωμένος χώρος με επαγγελματίες θεραπευτές που αφήνουν το στίγμα τους στην επίλυση των δύσκολων ζητημάτων που αφορά το παιδί και την αλληλένδετη σχέση τους με την οικογένεια.

Ε. Χατζηπαππά

Εξαιρετική δουλειά σε ένα όμορφο περιβάλλον για τα παιδιά. Συνέπεια και επαγγελματισμός.

Β. Αγγελόπουλος

Αψογη δουλειά και συνεργασία με το συγκεκριμένο κέντρο. Εξαιρετικοί θεραπευτές με επαγγελματική και ανθρώπινη προσέγγιση.

Μ. Πάχου

Πολύ όμορφο και περιποιημένο περιβάλλον ευγενέστατο προσωπικό. Άψογοι επαγγελματίες, με συνέπεια και υπευθυνότητα! Η Κα Ελένη με την οποία συνεργαστήκαμε είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με εν συναίσθηση και ευαισθησία στα παιδιά. ! Φοβερή ομάδα , εξαιρετική δουλειά!

ΕΦΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Μείναμε πολύ ευχαριστημένες εγώ με την κόρη μου από το Κέντρο. Οι δασκάλες είναι εξαιρετικές με στοχευμένες μεθόδους, επιμονή και εμπειρία στα προβλήματα και στην αντιμετώπισή τους. Το συστήνω ανεπιφύλακτα στους γονείς!!

Katerina Katsifi

άνουν εξαιρετική δουλειά όλες οι ειδικοί παιδαγωγοί! Είναι άρτια καταρτισμένες στο αντικείμενό τους και εργάζονται με αστείρευτη υπομονή και αγάπη για τα παιδιά. Απ' όλα τα κέντρα της περιοχής το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Dionysis Alysandratos
Back To Top

LEOTAPANDA!

Ένας χώρος που θεμέλιά του αποτελούν η αγάπη και προσήλωση στην επιστήμη, η πολυετής εμπειρία στον χώρο των Ειδικών Θεραπειών και κυρίως η βαθιά πεποίθηση ότι όλα τα παιδιά είναι ικανά για πρόοδο και ανάπτυξη λαμβάνοντας την κατάλληλη υποστήριξη.

Με όραμα την προαγωγή της ψυχικής υγείας και της μάθησης των παιδιών φιλοδοξούμε να σταθούμε άξιοι συνοδοιπόροι στο μοναδικό ταξίδι της ανάπτυξής τους.