Σας καλωσορίζουμε στον διαδικτυακό τόπο του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών

LEO TA PANDA

Ένας χώρος που θεμέλιά του αποτελούν η αγάπη και προσήλωση στην επιστήμη, η πολυετής εμπειρία στον χώρο των Ειδικών Θεραπειών και κυρίως η βαθιά πεποίθηση ότι όλα τα παιδιά είναι ικανά για πρόοδο και εξέλιξη λαμβάνοντας την κατάλληλη υποστήριξη. Πυρήνα της δράσης μας, στο πλαίσιο αυτό, αποτελεί η παροχή υψηλού επιπέδου ειδικών θεραπειών (Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, Ψυχολογικής Υποστήριξης Παιδιών, Εφήβων και Οικογένειας) από έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες σε έναν χώρο σύγχρονο, άρτια εξοπλισμένο και ταυτόχρονα φιλικό και ευχάριστο. Με όραμα την προαγωγή της ψυχικής υγείας και της μάθησης των παιδιών φιλοδοξούμε να σταθούμε άξιοι συνοδοιπόροι στο μοναδικό ταξίδι της ανάπτυξής τους.

Κυριακή Δαμιανίδου

Λογοθεραπεύτρια - Επιστημονική Υπεύθυνη

Στεφανία Κεϊρούζ

Ψυχολόγος

Χρύσα Κοτζαμάνη

Ειδική Παιδαγωγός

Βασιλική Μπουκουβάλα

Εργοθεραπεύτρια

Κατερίνα Καλαβρέζου

Λογοθεραπεύτρια

Κατερίνα Λουκοπούλου

Λογοθεραπεύτρια

Σωτηρία Χρυσοβέργη

Ψυχολόγος

Δήμητρα Κοτζαλά

Λογοθεραπεύτρια

Παναγιώτα Σταμάτη

Εργοθεραπεύτρια

Μείνετε Συντονισμένοι

LEO TA PANDA

Μάθετε πρώτοι τα νέα του Κέντρου μας και λάβετε χρήσιμες ενημερώσεις για δράσεις, ενημερωτικό υλικό για γονείς και παιδιά.

    Back To Top

    LEOTAPANDA!

    Ένας χώρος που θεμέλιά του αποτελούν η αγάπη και προσήλωση στην επιστήμη, η πολυετής εμπειρία στον χώρο των Ειδικών Θεραπειών και κυρίως η βαθιά πεποίθηση ότι όλα τα παιδιά είναι ικανά για πρόοδο και ανάπτυξη λαμβάνοντας την κατάλληλη υποστήριξη.

    Με όραμα την προαγωγή της ψυχικής υγείας και της μάθησης των παιδιών φιλοδοξούμε να σταθούμε άξιοι συνοδοιπόροι στο μοναδικό ταξίδι της ανάπτυξής τους.