Πρότυπο Κέντρο Λογοθεραπείας & Ειδικών Θεραπειών

Δευ - Παρ: 13:15 μμ – 21:15 μμ

Κέντρο Δάφνη

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε!

LEO TA PANDA

Ένας χώρος για το παιδί κ την οικογένεια φτιαγμένος με σεβασμό κ αγάπη

LEO TA PANDA

Ο χώρος μας έχει διαμορφωθεί με προσοχή και σεβασμό, προκειμένου να εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, ενώ παράλληλα να αποτελεί ένα ευχάριστο μέρος για τους μικρούς μας επισκέπτες και τις οικογένειές τους. Οι χώροι αναμονής είναι διαμορφωμένοι με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο αναμονής τους σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Οι αίθουσες είναι επίσης άρτια εξοπλισμένες, ώστε να διαθέτουν όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, προκειμένου να διευκολύνεται το θεραπευτικό έργο.

Πολύχρονη Εμπειρία

Υψηλή Εξειδίκευση

Φιλικό Περιβάλλον

aa

LEO TA PANDA

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Εξαιρετική δουλειά σε ένα όμορφο περιβάλλον για τα παιδιά. Συνέπεια και επαγγελματισμός.

Β. Αγγελόπουλος

Αψογη δουλειά και συνεργασία με το συγκεκριμένο κέντρο. Εξαιρετικοί θεραπευτές με επαγγελματική και ανθρώπινη προσέγγιση.

Μ. Πάχου

Ένας εξαιρετικά διαμορφωμένος χώρος με επαγγελματίες θεραπευτές που αφήνουν το στίγμα τους στην επίλυση των δύσκολων ζητημάτων που αφορά το παιδί και την αλληλένδετη σχέση τους με την οικογένεια.

Ε. Χατζηπαππά
Back To Top

LEOTAPANDA!

Ένας χώρος που θεμέλιά του αποτελούν η αγάπη και προσήλωση στην επιστήμη, η πολυετής εμπειρία στον χώρο των Ειδικών Θεραπειών και κυρίως η βαθιά πεποίθηση ότι όλα τα παιδιά είναι ικανά για πρόοδο και ανάπτυξη λαμβάνοντας την κατάλληλη υποστήριξη.

Με όραμα την προαγωγή της ψυχικής υγείας και της μάθησης των παιδιών φιλοδοξούμε να σταθούμε άξιοι συνοδοιπόροι στο μοναδικό ταξίδι της ανάπτυξής τους.